Inchirieri apartamente si garsoniere in Cluj Napoca

Fie ca va aflati in acest mare centru universitar la studii, in interes de afaceri sau din alte motive este nevoie sa inchiriati un imobil in Cluj Napoca, prin intermediul acestui website clientii nostri beneficiaza de o diversa gama de apartamente si garsoniere de inchiriat selectate de catre personal calificat in domeniul imobiliar.

Experienta pe piata de profil ne permite sa venim in intampinarea clientilor cu un numar mare de oferte atractive, cu preturi de inchiriere pentru toate posibilitatile. Consilierii nostri va asista in toate fazele procesului de inchiriere in conditii de profesionalism.

Gratie relatiilor bune pe care le-am format si intretinut in decursul anilor cu diversi proprietari de imobile, dezvoltatori imobiliari, firme de constructii, investitori de pe piata imobiliara locala, primim in permanenta in vederea inchirirerii apartamente in constructii noi in zone bune din Cluj Napoca. Ofertele de apartamente in blocuri noi din ansambluri rezidentiale, dotate cu centrala termica proprie, mobilier nou si finisaje moderne sunt foarte cautate si apreciate de catre chiriasi.

Cele mai multe cereri de inchiriere se inregistreaza pentru apartamente cu 2 camere si garsoniere situate in apropierea universitatilor.

Multe dintre apartamentele cu 3 camere de inchiriat au preturi destul de apropiate de cele cu doua camere astfel ca unii studenti care doresc sa locuiasca impreuna aleg aceste oferte.

Atat pe cei cu dare de mana cat si pe aceia care aleg sa locuiasca impreuna si sa imparta chiria lunara ii sfatuim sa ia in calcul si posibilitatea de inchiriere a apartamentelor cu 4 camere sau chiar a ofertelor de case si vile de inchiriat din Cluj.