Inchirieri case si vile in Cluj Napoca

Inchirierea unei case sau a unei vile intr-o zona linistita din Cluj Napoca va asigura un grad ridicat de confort si intimitate comparativ cu un apartament la bloc.

Va oferim case si vile de inchiriat cu finisaje si dotari de inalta calitate, mobilate sau nemobilate in toate zonele din Cluj-Napoca, Floresti, Baciu, Apahida si alte localitati din judetul Cluj.

Ofertele pe care vi le prezentam sunt dintre cele mai divese, de la case mai modeste ca si finisaje sau confort cu preturi accesibile pana la vile de lux cu finisaje sau dotari de lux. Cu chirii mai mici sau mai mari, proprietatile propuse de noi au un pret corect in care se reflecta importanta locatiei, gradul de confort, calitatea finisajelor, dotarile disponibile, arhitectura casei sau terenul aferent.

Acordam o atentie deosebita caselor noi, vilelor individuale sau caselor tip duplex, aceste proprietati fiind apreciate si solicitate de catre clienti.

Casele nemobilate oferite la inchiriere sunt solicitate in general de catre societati comerciale, pentru spatiu de birou, sediu firma, gradinita sau alte activitati. Numarul clientilor care cauta asemenea case pentru locuit fiind destul de redus.

O locuinta curata si aerisita, bine intretinuta, luminoasa, cu finisaje de buna calitate care beneficiaza de locuri de parcare sau garaj, gradina si spatii verzi face intotdeauna o impresie buna potentialului chirias.

In alegerea celei mai bune oferte determinanta este de cele mai multe ori locatia si accesul la mijloacele de transport in comun, magazine, centre comerciale sau alte obiective de interes pentru viitorul chirias.