Spatii pentru birouri Cluj

Inchirierea spatiilor de birouri este un segment dinamic, mereu activ al pietei imobiliare astfel incat echipa chirii-cluj.ro sa ii acorda atentia cuvenita.

Spatiile pentru birouri de inchiriat preluate, verificate si gazduite de noi pe acest site sunt situate in cladiri construite si proiectate special pentru spatii birouri sau in imobile care au avut alta destinatie initiala, apartamente si case, reamenajate si transformate in spatii pentru birouri.

In municipiul Cluj Napoca exista inca un numar insuficient de cladiri mari de birouri de tip office clasa A.

Spatiile de birouri clasa A sau B se afla in zona semicentrala si centrala a Clujului. In cladirile din centrul istoric al orasului avem spatii de birouri cu suprafata relativ mica.

Nivelul chiriei pentru spatiile de birouri este determinat de mai multi factori, cum ar fii locatia, accesibilitatea, numarul de locuri de parcare, suprafata utila, numarul de incaperi, nivelul finisajelor etc.

Specialisti nostri, buni cunoscatori ai pietei imobiliare din Cluj Napoca au selecatat si pregatit pentru dumneavostra cele mai bune oferte de inchiriere spatii pentru birouri.

Oferim servicii de consultanta profesionala tuturor clientilor nostri fie ca se afla la inceput de drum si cauta un sediu de firma, fie celor aflati in cautarea altui spatiu. Relocarea firmelor este tot mai des intalnita in ultimii ani din motive legate de costuri sau de modificarea standardelor de desfasurare a activitatii. Gasim cele mai bune solutii indiferent de tipul de spatiu solicitat, alegem oferta care se potriveste cerintelor dumneavoastra. si va asistam pe tot parcursul tranzactiei, pana la incheierea contractului de inchiriere.