Apartament decomandat spatios, o camera, 50mp, parcare, zona Platinia
Cluj-Napoca

ID: P41943
Caracteristici
Tip imobil:
Apartament
in bloc de apartamente
Numar camere:
1
Numar bucatarii:
1
Numar bai:
1
Numar balcoane:
1
Parcare:
nu
Beci:
nu
Suprafata construita:
60 /m2
Suprafata utila:
50 m2
Decomandari:
Decomandat
Confort:
Marit
Etaj:
2/6
Construit cu:
Caramida
Disponibilitate:
imediat
Utilitati

Utilitati generale: Electricitate, Apa

Sistem de incalzire: Centrala termica, Calorifere

Finisaje:Izolatii termice (Exterior), Pereti (Vopsea lavabila), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal)

Dotari:Bucatarie (Mobilata), Mobilat (Complet), Electrocasnice (Masina de spalat rufe, Frigider, Aragaz, Cuptor microunde, Hota)

Alte detalii zona

Chirii Cluj vă oferă spre închiriere un apartament cu o cameră, desfășurat pe o suprafață generoasă de 50 mp, ideal situat într-o zonă selectă, în imediata apropiere a complexului comercial Platinia din Cluj-Napoca. Este un spațiu ideal pentru cei care apreciază confortul urban modern și accesul usor la facilitățile metropolitane. Apartamentul se afla la etajul 1 intr-un imobil cu 6 etaje dotat cu lift si dispune de o bucătărie separată, spațioasă și complet echipată cu toate electrocasnicele necesare, inclusiv frigider, aragaz și cuptor, hotă, plus un cuptor cu microunde, oferind un mediu perfect pentru prepararea rețetelor preferate. Cu centrala termică proprie, locuința promite un control eficient al temperaturii, creând un spațiu confortabil pe tot parcursul anului. Un aspect remarcabil al acestui apartament este dressingul generos, care oferă o soluție elegantă și practică de organizare a garderobei. În plus, locuința beneficiază de un loc de parcare subteran, asigurând nu doar comoditate, ci și securitate pentru vehiculul dumneavoastră, toate acestea incluse în prețul chiriei. Poziționat strategic într-o zonă vibrantă, apartamentul oferă o experiență de locuit desăvârșită, cu acces imediat la cumpărături, divertisment și restaurante de top. Fie că sunteți un profesionist ocupat sau pur și simplu în căutarea unei vieți urbane dinamice, acesta este locul unde stilul de viață contemporan întâlnește confortul și practicitatea. Vă invităm să descoperiți acest apartament deosebit și să programați o vizionare cu Chirii Cluj pentru a vă imagina viața în inima unuia dintre cele mai dorite cartiere din Cluj-Napoca.

Date de contact

Folositi formularul pentru contact

ID: P41943
Nume:
Telefon:
Email:
Mesaj: