Apartament de închiriat zona centrală, 75mp, o cameră, open space
Cluj-Napoca, Centru

ID: P39409
Caracteristici
Tip imobil:
Apartament
Numar camere:
1
Numar bucatarii:
1
Numar bai:
1
Parcare:
nu
Beci:
nu
Suprafata construita:
90 /m2
Suprafata utila:
75 m2
Etaj:
1
An constructie:
2000
Disponibilitate:
imediat
Utilitati

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare

Sistem de incalzire: Centrala termica, Calorifere

Finisaje:Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (Lemn), Usa intrare (Lemn), Usi interior (Lemn)

Dotari:Alte spatii utile (Debara), Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Mobilat (Complet), Dotari imobil (Curte comuna), Electrocasnice (Frigider, Aragaz, Hota)

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate)

Vecinatati: Universitatea Babes Balyai, Facultatea de Drept, Facultatea de Studii Europene, Colegiul Național "Emil Racoviță", Colegiul Național "Nicolae Coșbuc"

Alte detalii zona

Va prezentăm oportunitatea de a închiria un apartament de o cameră, situat în zona centrală din Cluj-Napoca. Apartamentul dispune de o suprafață utilă de 75 mp și este compus dintr-o cameră open space, bucătărie, baie, hol și debara. Apartamentul se poate închiria mobilat sau nemobilat, după preferință. Proximitatea față de Universitatea Babes Balyai, Facultatea de Drept, Colegiul Național "Emil Racoviță" și amplasarea sa ultracentrală îl face să fie o alegere excelentă pentru oricine, de la tineri, la firme, până la antreprenori. Apartamentul este perfect pentru a fi utilizat ca un spațiu de birouri, dar, totodată, este o alegere ideală pentru a fi locuit. Acesta are și o curte comună interioară. Pentru a afla mai multe detalii referitoare la această proprietate, contactați-ne acum!

Date de contact
Mobil: 0726228452
0751.101.071
0264.450.519

Folositi formularul pentru contact

ID: P39409
Nume:
Telefon:
Email:
Mesaj: