Apartament 2 camere, PET FRIENDLY, garaj, strada Horea, Centru
Cluj-Napoca, Centru

ID: P38242
Caracteristici
Tip imobil:
Apartament
in bloc de apartamente
Numar camere:
2
Numar bucatarii:
1
Numar bai:
1
Numar garaje:
1
Parcare:
da
Beci:
nu
Suprafata construita:
98 /m2
Suprafata utila:
82 m2
Decomandari:
Semidecomandat
Confort:
1
Etaj:
parter/2
Disponibilitate:
imediat
Utilitati

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare, Cablu TV

Sistem de incalzire: Centrala termica

Finisaje:Izolatii termice (Exterior, Bloc izolat termic), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Usi interior (Celulare)

Dotari:Alte spatii utile (Terasa, Debara), Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Mobilat (Nemobilat), Dotari imobil (Interfon, Curte comuna), Electrocasnice (Masina de spalat rufe, Frigider)

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Vecinatati: Strada Horea, Piata Mihai Viteazul

Alte detalii zona

Chirii Cluj va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere, semidecomandat+ garaj, strada Horea, Centru. Zona este una foarte buna a cartierului, cu magazine alimentare, spatii verzi, locuri de joaca pentru copii si mijloace de transport in comun. Este situat la parterul inalt al unui imobil cu 2 etaje, cu o suprafata utila de 82 mp. Compartimentarea este semidecomandata, in urmatoarea dispunere: - living inchis - un dormitor - bucatarie separata - o baie cu geam - debara - hol - terasa 6 mp Finisajele sunt moderne si sunt evidentiate astfel: - pardoseala din lemn masiv; - pereti cu vopsea lavabila; - ferestre termoizolante cu tamplarie PVC - gresie si faianta in baie; - usa de la intrare din termopan cu gratii; - usi interioare celulare. In pretul de inchiriere este inclus si un garaj. Apartamentul se inchiriaza nemobilat, in pretul de inchiriere fiind inclusa doar mobila de bucatarie. Imobilul este pretabil atat pentru locuit cat si pentru spatiu de birouri. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati!

Date de contact
Mobil: 0799.994044
0751.101.071
0264.450.519

Folositi formularul pentru contact

ID: P38242
Nume:
Telefon:
Email:
Mesaj: