Apartament 2 camere | Centru / zona Gradina Botanica | PARCARE Inclusa
Cluj-Napoca, Centru

ID: P43213
Caracteristici
Tip imobil:
Apartament
in bloc de apartamente
Numar camere:
2
Numar bucatarii:
1
Numar bai:
1
Numar balcoane:
1
Parcare:
nu
Beci:
nu
Suprafata utila:
49 m2
Etaj:
3/3
Disponibilitate:
imediat
Utilitati

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare

Sistem de incalzire: Centrala termica, Calorifere

Finisaje:Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (PVC), Usi interior (Lemn)

Dotari:Alte spatii utile (Debara), Bucatarie (Mobilata, Utilata), Mobilat (Complet), Dotari imobil (Interfon, Curte comuna), Electrocasnice (Frigider, Aragaz, Cafetiera)

Alte detalii zona

Chirii Cluj va propune spre inchiriere un apartament de 2 camere, situat central, ideal pentru studenti dar si pentru un cuplu. Imobilul este amplasat intr-o zona ideala, mai exact in zona Gradinii Botanice, fiind foarte accesbila fata de majoritatea punctelor de interes, precum: - Gradina Botanica - UMF - Facultatea de Arhitectura si Urbanism ( UTCN ) - P-ta Unirii, P-ta Universitatii, P-ta Lucian Blaga - Centru comercial Sigma Apartamentul se afla la etajul 3/3, este orientat S-V si are o suprafata de 49mp + un balcon de 3,5mp. Compartimentarea este circulara dupa cum se poate observa in pozele atasate. Incalzirea se realizeaza cu ajutorul centralei termice proprii si a instalatiei cu calorifere. Locuinta se poate ocupa imediat. Pretul este usor negociabil iar in acesta este inclus si un loc de parcare care sa afla in curtea interioara a imobilului. Pentru mai multe detalii sau programarea unei vizionari nu ezitati sa ne contactati, Echipa Chirii Cluj!

Date de contact

Folositi formularul pentru contact

ID: P43213
Nume:
Telefon:
Email:
Mesaj: