Apartament 3 camere, zona Centrala!
Cluj-Napoca, Andrei Muresanu

ID: P35706
Caracteristici
Tip imobil:
Apartament
in bloc de apartamente
Numar camere:
3
Numar bucatarii:
1
Numar bai:
2
Numar balcoane:
1
Parcare:
nu
Beci:
nu
Suprafata construita:
103 /m2
Suprafata utila:
86 m2
Decomandari:
Decomandat
Confort:
1
Etaj:
2/4
Construit cu:
Caramida
Disponibilitate:
imediat
Utilitati

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare

Sistem de incalzire: Centrala termica, Calorifere

Finisaje:Izolatii termice (Bloc izolat termic), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Usa intrare (Metal), Usi interior (Lemn)

Dotari:Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Dotari imobil (Interfon), Electrocasnice (Masina de spalat rufe, Frigider, Cuptor microunde, Hota)

Alte detalii zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Vecinatati: Piata Engels

Alte detalii zona

Va propunem spre inchiriere un apartament cu 3 camere, confort sporit, singur pe palier (fără vecini stânga-dreapata), cartierul ANDREI MUREȘANU. Apartamentul este complet decomandat, finisat, mobilat și utilat, la PRIMA ÎNCHIRIERE DUPĂ RENOVAREA COMPLETĂ. Apartamentul are suprafața utilă de 86 de mp și este situat la etajul 2 al unui bloc cu 4 etaje. Orientarea este una excelentă, Est-Vest, astfel că apartamentul este însorit și beneficiază de lumină pe tot parcursul zilei. Compartimentarea este hol intrare, 3 camere, bucatarie, 2 bai din care una cu geam, 1 cămară de alimente, 1 debara, 1 balcon închis cu termopan. Apartamentul dispune de centrală termică proprie nouă Viessmann, calorifere noi Purmo, geamuri termopan, ușă antiefracție nouă, parchet din lemn masiv în cele 3 camere și în hol, proaspăt rașchetat și lăcuit și care arată impecabil, gresie și faianță noi. Se inchiriaza complet mobilat cu MOBILĂ NOUĂ, inclusiv la comandă, saltele noi, și utilat cu electrocansice noi – combină frigorifică, mașină de spalat rufe, mașină de spălat vase, cuptor electric și plită pe gaz, hotă. Întreaga instalație electrică a fost schimbată cu una nouă, pe cupru, instalațiile de apă și de încălzire fiind, de asemenea, noi. Zona este una plină de verdeață și extrem de liniștită, izolată de trafic și de zgomot, dar foarte aproape de centru –câteva minute de mers pe jos de Piața Cipariu, Curtea de Apel. In apropiere există stații de autobus, magazine, școli, grădinițe, farmacii etc. Există posibilitatea de a parca în zonă. Apartamentul se închiriază pe termen lung. Ideal pentru o familie sau cuplu. Nu se acceptă animale de companie.

Date de contact
:
0751.101.071
0264.450.519

Folositi formularul pentru contact

ID: P35706
Nume:
Telefon:
Email:
Mesaj: