Apartament cu 3 camere, zona Horea (Facultatea de Litere)
Cluj-Napoca, zona Horea

ID: P36013
Caracteristici
Tip imobil:
Apartament
in bloc de apartamente
Numar camere:
3
Numar bucatarii:
1
Numar bai:
2
Numar balcoane:
2
Numar garaje:
1
Parcare:
da
Beci:
nu
Suprafata construita:
125 /m2
Suprafata utila:
97 m2
Decomandari:
Decomandat
Confort:
Marit
Etaj:
2/4
Construit cu:
Caramida
An constructie:
Disponibilitate:
imediat
Utilitati

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare

Sistem de incalzire: Centrala termica, Calorifere

Finisaje:Pereti (Vopsea lavabila), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal), Usi interior (Lemn)

Dotari:Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor caldura, Contor gaz), Mobilat (Complet), Dotari imobil (Interfon, Curte comuna), Electrocasnice (Masina de spalat rufe, Frigider, Aragaz, TV, Hota)

Alte detalii zona

Va propunem spre inchiriere un apartament cu 3 camere, decomandat, foarte spatios, situat in zona strazii Horea, la 400 m de Faculatea de Litere. Imobilul are peretii din caramida, are curte interioara si dispune si de garaj inclus in pretul chiriei. Apartamentul este situat la etajul 2/4 si are 2 balcoane, iar orinetarea este mixta (E -S - V). Compartimentarea este de tip decomandat cu intrare separata in toate cele 3 camere/dormitoare, la fel si in bucatarie. Se doreste o inchiriere pe termen lung sau scurt si fara animale de companie. Apartamentul dispune de frigider, aragaz, hota si masina de spalat haine. Se inchiriaza mobilat si utilat conform imaginilor. Pentru a afla mai multe detalii referitoare la aceasta proprietate, contactati-ne acum!

Date de contact
Mobil: 0747.943939
0751.101.071
0264.450.519

Folositi formularul pentru contact

ID: P36013
Nume:
Telefon:
Email:
Mesaj: