Apartament 3 camere, la casa, zona strazii Anton Pann
Cluj-Napoca

ID: P41950
Caracteristici
Tip imobil:
Apartament
in casa/vila
Numar camere:
3
Numar bucatarii:
1
Parcare:
nu
Beci:
nu
Suprafata construita:
70 /m2
Suprafata utila:
60 m2
Decomandari:
Semidecomandat
Confort:
1
Etaj:
1/1
Construit cu:
Caramida
Disponibilitate:
imediat
Utilitati

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Canalizare

Sistem de incalzire: Centrala termica, Calorifere

Finisaje:Izolatii termice (Exterior, Interior), Pereti (Vopsea lavabila), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC)

Dotari:Bucatarie (Mobilata), Mobilat (Complet), Dotari imobil (Curte), Electrocasnice (Masina de spalat rufe, Frigider, Aragaz, TV)

Alte detalii zona

Chirii Cluj vă prezintă o oportunitate rară de a închiria un apartament de 3 camere, amplasat la etajul 1 al unei case cu curte comună pe strada Anton Pann. Cu intrare separată și contorizare individuală, acest apartament oferă intimitatea unei case și comoditatea unui apartament în bloc. Interiorul este generos distribuit, punând la dispoziție un living cu bucătărie open space vastă, complet mobilată și utilată, incluzând aragaz, cuptor, frigider, espressor automat și hotă, plus o mașină de spălat – tot ce aveți nevoie pentru confortul de zi cu zi. Centrala proprie asigură căldura necesară în sezonul rece, sporind confortul locuinței. Apartamentul dispune de un dormitor principal spațios și o a doua cameră, accesibilă prin dormitor, care oferă flexibilitate în amenajare, fiind ideală ca dressing sau ca un al doilea dormitor, în funcție de necesitățile dumneavoastră. Situat într-o zonă cu acces rapid la centrul orașului și la principalele artere de transport, inclusiv stații de autobuz, și la doar câțiva pași de un supermarket Mega Image, acest apartament este perfect pentru cei care doresc să combine agitația urbană cu un cămin liniștit și confortabil. Această proprietate reprezintă combinația ideală între accesibilitate, spațiu și intimitate, fiind perfectă pentru cei care caută un loc de locuit cu adevărat special. Pentru a descoperi mai multe și pentru a programa o vizionare, contactați Chirii Cluj astăzi.

Date de contact

Folositi formularul pentru contact

ID: P41950
Nume:
Telefon:
Email:
Mesaj: